вівторок, 11 листопада 2014 р.

Вшанування героїв Незалежної України в с. Князівське

     9 листопада 2014 року  член громадської організації «Рожнятів Майдан» Цебер Ліля спільно з місцевим священиком та завідуючою сільським клубом  організували в селі Князівське захід по вшануванню Героїв Незалежної України. В святі взяли участь і активісти  осередків організації «Рожнятів. Майдан»  із Нижнього Струтина, Крехович, Рожнятова та Ціневи. Після завершення заходу усі учасники відвідали місцевий цвинтар, де разом із родичами помолились на могилах одного з учасників бойової сотні УПА Петра Цюпи, колишнього голови районної станиці братства УПА Василя Кидика та голови Спілки політв’язнів і репресованих Івана Михайліва.



     Сподіваємося, що подібні  акції  пройдуть в кожному селі Рожнятівського району.  В свою чергу активісти  громадської організації «Рожнятів. Майдан» розпочнуть роботу по збору інформації про людей Рожнятівського району, які боролись і борються зараз за Незалежність України. Додатково буде надіслано  звернення до сільських голів району з вимогою  покращити стан символічних могил Січових Стрільців в кожному селі.


1 коментар:

  1. Це насправді велика подія в селі Князівське! Щиро дякую всім, хто брав участь в заході. Гості свята - щастя Вам, сил, здоров"я, та свіх земних благ!!!!!!!

    ВідповістиВидалити